• ورزشی
  • شهری
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • فرهنگی
  • ورزشی
  • شهری
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • فرهنگی
Telegram Eaparat Whatsapp Eeitaa

۱۹ شهریور , ۱۴۰۴ ساعت ۸:۴۲

  • صفحه نخست
  • آخرین اخبار
    • اجتماعی
    • فرهنگی
    • ورزشی
    • شهری
    • اقتصادی
  • عکس
  • فیلم
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • صفحه نخست
  • آخرین اخبار
    • اجتماعی
    • فرهنگی
    • ورزشی
    • شهری
    • اقتصادی
  • عکس
  • فیلم
  • درباره ما
  • تماس با ما
جستجو

ترفندهای درست کردن ترشی لوبیا سبز فوری در نیم ساعت

  • شناسه خبر: 2267
  • تاریخ و زمان ارسال: 28 آبان 1403 ساعت 11:42
  • منبع: ایرنا
  • بازدید : 57
  • نویسنده: گلبرگ تبریز
ترشی لوبیا
ترشی لوبیا سبز یکی از انواع ترشی ساده و خوشمزه خانگی است که همراه با انواع غذاهای ایرانی سرو شده یا به عنوان دورچین انواع غذاهای فرنگی استفاده می‌شود.

به گزارش گلبرگ تبریز ترشی لوبیا سبز یکی از انواع ترشی ساده و خوشمزه خانگی است که همراه با انواع غذاهای ایرانی سرو شده یا به عنوان دورچین انواع غذاهای فرنگی استفاده می‌شود. ترشی لوبیا سبز هم درست مانند دیگر سایر انواع ترشی با استفاده از ترکیبات متنوع و رسپی‌های گوناگونی درست می‌شود. با ما در این مقاله از سرویس آشپزی همراه باشید تا طرز تهیه ترشی لوبیا سبز مجلسی به چند روش مختلف را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه ترشی لوبیا سبز با سرکه سفید

لوبیا سبز: ۵۰۰ گرم

سرکه سفید: ۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار

آب: ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار (سرخالی)

نمک: ۱ و نیم قاشق چای‌خوری

سیر: ۶ حبه

فلفل قرمز یا سبز تند: ۲ عدد

ترخون و مرزه: ۱ دسته کوچک

گلپر آسیاب نشده و تخم گشنیز: به مقدار لازم

زیره سبز و سیاه دانه: به مقدار لازم

مدت زمان لازم برای آماده‌سازی مواد اولیه: ۱۵ دقیقه
مدت زمان لازم برای تهیه ترشی لوبیا سبز: ۳۰ دقیقه

مراحل طرز تهیه ترشی لوبیا سبز خالی و فوری

ترفندهای درست کردن ترشی لوبیا سبز فوری در نیم ساعت

طرز تهیه ترشی لوبیا سبز خرد شده با استفاده از مواد مختلف و رسپی‌های متنوعی قابل انجام است. برای تهیه ترشی لوبیا سبز فوری، فرقی نمی‌کند چه روشی را دنبال می‌کنید؛ در هر حال، ابتدا باید لوبیاها را در ترکیب سرکه سفید، نمک و آب نیم‌پز کنید.

مرحله اول: مواد اولیه ترشی لوبیا سبز را آماده کنید

پیش از شروع مراحل درست کردن ترشی لوبیا سبز، لوبیاها را به خوبی بشویید و در سبد بریزید تا آب اضافی آن‌ها خارج شود. سپس، سر و ته لوبیاها را بزنید و آن‌ها را در ابعاد متوسط خرد کنید.

ساقه‌های سفت و برگ‌های زرد ترخون و مرزه را جدا کنید و این سبزیجات تر و تازه را به دقت بشویید. ترخون و مرزه شسته شده را نیز در سبد بریزید تا آب اضافی آن‌ها گرفته شده و کاملا خشک شوند. ساقه این سبزی‌ها را نیز در ابعاد متوسط برش بزنید. حبه‌های سیر را هم پوست بگیرید و بشویید. سپس، سیرها را روی دستمال نخی پاکیزه‌ای پهن کنید تا خشک شوند.

فلفل‌های تند را نیز به همین روش بشویید و روی دستمال بگذارید تا آب اضافی خود را کاملا از دست بدهند. سپس، هر یک از فلفل‌ها را به ۲ نیم تقسیم کنید تا طعم آن‌ها به خورد محتویات ترشی برود. شیشه مخصوص نگهداری ترشی را نیز با آب جوش استریل کرده و پس از خشک کردن کنار بگذارید.

مرحله دوم:  ترکیب آب و سرکه را بجوشانید

در این مرحله باید، آب و سرکه را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید تا بجوشد. سپس، نمک را نیز به این ترکیب اضافه کنید و هم بزنید تا نمک کاملا در این مایع حل شود.

مرحله سوم: لوبیا سبز را اضافه کنید

پس از حل شدن نمک در ترکیب آب و سرکه، حرارت را کاملا ملایم کرده و لوبیا سبز را در قابلمه بریزید. درب قابلمه را ببندید و حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه صبر کنید تا قطعات لوبیا سبز روی حرارت کم نیم‌پز شده و رنگ آن تغییر کند.

مرحله چهارم: لوبیاهای نیم‌پز را از قابلمه خارج کنید

پس از گذشت این مدت، با کمک یک صافی، لوبیاهای نیم‌پز را از قابلمه بیرون بیاورید و کنار بگذارید تا خنک شوند. قابلمه حاوی آب، سرکه و نمک را هم در گوشه‌ای بگذارید تا حرارت خود را از دست بدهد. این مایع را بعدا باید به محتویات ترشی اضافه کنید.

مرحله پنجم: سیر و فلفل را در شیشه بریزید

در این مرحله از طرز تهیه ترشی لوبیا سبز، ابتدا باید از خشک بودن حبه‌های سیر و برش‌های فلفل مطمئن شوید. اگر مواد داخل ترشی کاملا خشک نشده و رطوبت داشته باشند، ترشی شما کپک می‌زند. حالا، سیر و فلفل بدون نم و رطوبت را در ظرف شیشه‌ای بریزید.

مرحله ششم: ادویه‌ها را اضافه کنید

اکنون وقت آن است که گلپر آسیاب نشده، تخم گشنیز، زیره سبز و سیاه دانه را نیز به ظرف شیشه‌ای استریل شده اضافه کنید. اگر حجم ترکیبات ترشی زیاد است و چند شیشه را برای درست کردن ترشی لوبیا سبز در نظر گرفته‌اید باید همه مواد را به نسبت مساوی در بطری‌ها بریزید.

مرحله هفتم: لوبیا سبز را اضافه کنید

در این مرحله باید لوبیاهای نیم‌پز و خنک شده را هم به ظروف شیشه‌ای حاوی سیر، فلفل و ادویه‌ها اضافه کنید. اگر ابعاد قطعات لوبیا سبز را درشت در نظر گرفته‌اید، آن‌ها را به صورت عمودی در شیشه بچینید و ساقه‌های ترخون و مرزه را نیز لابه‌لای لوبیاها قرار دهید.

مرحله هشتم: آب و سرکه را اضافه کنید

حالا، وقت آن است که ترکیب آب، سرکه و نمک موجود در قابلمه را نیز به محتویات ترشی لوبیا سبز اضافه کنید. مقدار این مایع باید به قدری باشد که نه تنها سطح مواد داخل ظرف را کاملا بپوشاند؛ بلکه باید به اندازه یک بند انگشت بالاتر از آن‌ها قرار گیرد.

درب شیشه ترشی را محکم کرده و با استفاده از چسب نواری، اطراف درب را درزگیری کنید تا هوا به هیچ عنوان وارد شیشه نشود.

مرحله نهم: ظرف ترشی لوبیا سبز را در مکان مناسبی بگذارید

پس از انجام مراحل بالا، ظرف شیشه‌ای حاوی ترشی لوبیا سبز را برای ۷ الی ۱۰ روز در مکان تاریک و خنکی بگذارید تا ترشی شما کاملا جا افتاده شود.

مرحله آخر: ترشی لوبیا سبز را سرو کنید

پس از گذشت این مدت، خوشمزه ترین ترشی لوبیا سبز آماده شده است. شما می‌توانید این ترشی لذیذ را همراه با انواع قاطی پلو و انواع خورشت نوش جان کرده یا حتی به عنوان چاشنی و دورچین با انواع غذاهای فرنگی سرو کنید.

نکات مهم در طرز تهیه ترشی لوبیا سبز

پس از باز کردن درب ترشی، حتما آن را در یخچال بگذارید.

شما می‌توانید ترشی لوبیا سبز را تا ۳ ماه در یخچال نگهداری کنید.

برای تهیه ترشی لوبیا سبز از لوبیاهای تازه و ترد و سالم استفاده کنید.

در صورت تمایل، می‌توانید مقداری زردچوبه، زنجبیل یا دانه فلفل سیاه را نیز به ترکیبات ترشی لوبیا سبز اضافه کنید.

علاوه بر مرزه و ترخون، می‌توانید مقداری نعنا، شوید، جعفری و برگ کرفس را نیز به ترشی لوبیا سبز اضافه کنید.

در هنگام تهیه ترشی اگر به سبزیجات تازه دسترسی ندارید، می‌توانید از سبزیجات معطر خشک شده استفاده کنید.

در صورت تمایل، می‌توانید مقداری هویج، گل کلم، خیار، کلم قرمز یا دیگر سبزیجات دلخواه را به مواد ترشی لوبیا سبز اضافه کنید.

ظروف پلاستیکی گزینه مناسبی برای نگهداری ترشی نبوده و با سرکه واکنش نشان می‌دهند. بنابراین، انواع ترشی را حتما در ظروف شیشه‌ای نگهداری کنید.

بسته به ذائقه، می‌توانید مقدار سیر، فلفل و سایر طعم دهنده‌های ترشی لوبیا سبز را به دلخواه افزایش یا کاهش دهید.

فوت و فن‌های خوشمزه شدن ترشی لوبیا سبز

ترفندهای درست کردن ترشی لوبیا سبز فوری در نیم ساعت

روش درست کردن ترشی لوبیا سبز مخلوط چگونه است؟

طرز تهیه ترشی لوبیا سبز مخلوط هم درست مانند همان چیزی است که در دستور بالا گفتیم؛ با این تفاوت که باید هویج، گل کلم، کلم قرمز و دیگر سبزیجات دلخواه را نیز به خوبی بشویید و خرد کنید و اجازه بدهید خشک شوند. سپس، آن‌ها را هم همراه با لوبیا سبز و باقی مواد به نسبت مساوی در شیشه‌ها بریزید. طعم این مدل ترشی لوبیا سبز بسیار لذیذ است.

برای تهیه ترشی لوبیا سبز، لوبیاها را چقدر باید بجوشانیم؟

لوبیاها را باید حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در ترکیب آب، نمک و سرکه بجوشانید تا نیم‌پز و طعم‌دار شوند.

چرا ترشی لوبیا سبز سفت می‌شود؟

برای تهیه ترشی لوبیا سبز از لوبیاهای تازه و ترد و سالم استفاده کنید، در غیر این صورت ترشی لوبیا سبز سفت می‌شود.

مطالب مرتبط

photo 2025 07 29 11 19 12

تبریز در ترافیک و چالش‌های شهری

یادگار

آمادگی استادیوم یادگار امام برای میزبانی تراکتور در لیگ نخبگان آسیا

نصیر

ارکستر بزرگ تبریز به افتخار استاد شهریار روی صحنه می‌رود

پشتو

وقوع دو سانحه رانندگی در راه روستای پشتو در کمتر از یک ماه!

شورا

از پارلمان شهری تا میدان نزاع شخصی

ورزش

ورزش خیابانی در محلات شهر توسعه می‌یابد

باقرخان

اتمام تملک خانه باقرخان تا پایان سال جاری/ موزه استاد شهریار با خرید خانه های اطراف توسعه می یابد

ملامهدی

اجرای پروژه مهر با مشارکت کمیته امداد و آموزش و پرورش

لغو پاسخ

17 − چهارده =

جدیدترین مطالب

آرشیو خبر ها
  • photo 2025 07 29 11 19 12
    یاداشت روز 16 شهریور 1404

    تبریز در ترافیک و چالش‌های شهری

  • یادگار
    ویژه سردبیر 15 شهریور 1404

    آمادگی استادیوم یادگار امام برای میزبانی تراکتور در لیگ نخبگان آسیا

  • روستایی
    ویژه سردبیر 15 شهریور 1404

    نمایشگاه توانمندی‌های روستاییان و جوامع محلی آذربایجان شرقی در ارس برگزار می‌شود

  • نصیر
    ویژه سردبیر 14 شهریور 1404

    ارکستر بزرگ تبریز به افتخار استاد شهریار روی صحنه می‌رود

  • پشتو
    ویژه سردبیر 13 شهریور 1404

    وقوع دو سانحه رانندگی در راه روستای پشتو در کمتر از یک ماه!

  • IMG 3170
    یاداشت روز 13 شهریور 1404

    سایه کمبود مدیران صنعتی تحول آفرین در آذربایجان شرقی

جدیدترین مطالب

  • تبریز در ترافیک و چالش‌های شهری
  • آمادگی استادیوم یادگار امام برای میزبانی تراکتور در لیگ نخبگان آسیا
  • نمایشگاه توانمندی‌های روستاییان و جوامع محلی آذربایجان شرقی در ارس برگزار می‌شود
  • ارکستر بزرگ تبریز به افتخار استاد شهریار روی صحنه می‌رود
  • نقش فرمانداری هوراند در به خاک سیاه نشستن مردم مظلوم پشتو چیست!؟ وقوع دو سانحه رانندگی در راه روستای پشتو در کمتر از یک ماه!
  • سایه کمبود مدیران صنعتی تحول آفرین در آذربایجان شرقی
  • آب‌های ژرف: گنجینه پنهان ایران برای عبور از بحران آب

پربازدیدترین ها

  • بازدید: 851 تبریز، گنجینه‌ای پشت درهای بسته | دیپلماسی شهری؛ کلید گمشده تبریز در قفل جهانی؟
  • بازدید: 633 گازرسانی یا مرگ میراث؟ بازار تبریز در آستانه خروج از یونسکو | بازار تبریز در تله شعله های گاز
  • بازدید: 600 اهمیت پیاده روی اربعین
  • بازدید: 571 تبریز در ترافیک و چالش‌های شهری
  • بازدید: 547 روز خبرنگار؛ پاسداشت حقیقت‌جویی و آگاهی‌بخشی
  • بازدید: 515 بازار تبریز رستوران کجا بریم؟/ 10 رستوران معروف بازار تبریز
  • بازدید: 488 ساعت کاری ادارات آذربایجان شرقی تغییر یافت
پایگاه خبری گلبرگ تبریز به شماره مجوز 96365 به مدیر مسئولی طاهر خیری از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مجوز انتشار دریافت کرده است. وی که دانش آموخته روزنامه نگاری می باشد سالها در مطبوعات کشوری و استانی قلم فرسایی کرده است.

دسترسی سریع

  • ورزشی
  • شهری
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • فرهنگی
  • ورزشی
  • شهری
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • فرهنگی

شبکه های اجتماعی

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید …

Eaparat Whatsapp Telegram Instagram Eeitaa

مجوز سایت

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری و تحلیلی گلبرگ تبریز   می باشد.
طراحی و توسعه: مرکز طراحی سایت سایت فــــا